Vandaag geopend van 09:00 - 17:00 uur

Pasta e Pił verzorgt graag allerlei Italiaanse heerlijkheden voor bij u thuis!

Italianen houden van allerlei kleine hapjes bij de borrel. Deze hapjes zijn te nuttigen voor bij de borrel, als losse hapjes, als tussendoortje of als compleet buffet. Pasta e Più biedt een gevarieerd aanbod bestaande uit: vegetarische hapjes, vlees, vis, koud en/of warm te serveren. 

 

Pasta e Più heeft voor u ook enkele heerlijke hapjesschalen samengesteld. Klik hier voor het overzicht van de antipastihapjes en hapjesschalen.

 

Wilt u graag genieten van een compleet verzorgd Italiaans buffet? U kunt bij Pasta e Più uw buffet samenstellen aan de hand van de los te bestellen hapjes, hapjesschalen, eventueel gecombineerd met een Italiaanse soep, warme traiteurmaaltijd en dessert. Klik hier voor het overzicht van de buffetmenu van Pasta e Più.

 

 

 

 

 

Private dining

Pasta e Più neemt u graag de zorg voor een diner uit handen. De private dining service welke Pasta e Più biedt, bestaat uit het volledig verzorgen van een luxe lunch of diner voor gezelschappen tussen de 6 en 20 personen. Hierbij verzorgt Pasta e Più graag een mooi gedekte tafel in de juiste ambiance, boodschappen, een kok aan huis en uiteraard de opruimwerkzaamheden die hierbij horen. Zo kunt u thuis genieten van een heerlijk Italiaans diner. Wij stellen dan graag speciaal voor u een menu samen op basis van uw wensen.

Full service catering

Pasta e Più voorziet u graag van alle gemakken, zo leveren wij ook full service catering op locatie. Van aankleding, voldoende hapjes en drankjes tot de perfecte service voor uw gasten zullen wij tot in de late uurtjes voor u en uw gasten klaarstaan. Hierdoor hoeft u niet aldoor voor uw gasten te zorgen, maar kunt ook u genieten op uw eigen feest. Mocht u van deze service gebruik willen maken dan maken wij graag een offerte op maat.

 

 

Ons assortiment