Vandaag geopend van 09:00 - 18:00 uur

Grazie Mille bedankt voor alle heerlijke jaren!

Nog vijf dagen open en sluit ik de winkel. Ik mag morgen, maandag, dinsdag, vrijdag en op mijn allerlaatste werkdag zaterdag 29 september nog aanwezig zijn bij Pasta e Più! Daarna kom ik vast nog eens langs als klant voor een heerlijke kop espresso of voor de lekkernijen die wij ook thuis niet kunnen missen. De komende dagen leg ik nog 1100 kilometer af over de route die ik intussen kan dromen. Dan is het op 30 september zover en draag ik mijn sleutel over aan Aniek. Vanaf maandag 1 oktober zal zij het stokje overnemen en Pasta e Più voortaan gaan runnen.

Ik moet zeggen dat het me een paar weken stress en hoofdpijn heeft bezorgd. Wetende dat het de juiste keuze is maar toch voelde als een soort van rouwproces. Loslaten wat ik met ziel en zaligheid heb opgezet viel me zwaar. De gedachten dat het concept wordt voorgezet en dat ik de winkel in goede handen bij Aniek achter laat troosten mij enigszins.

Maar wat heb ik genoten van bijna acht heerlijke jaren! Ook hebben wij veel lol beleefd met onze fantastische collega’s! Met te veel hoogtepunten om op te noemen, maar field trip naar Florence in 2013 was er zeker één. Met het toenmalige team waar Aniek ook al deel vanuit maakte, bezochten wij mijn geliefde stad Firenze!

Wat hebben wij gelachen met de klanten en geluisterd naar de mooie verhalen! Met veel plezier hebben wij klaar gestaan om iedereen in de watten te leggen en een lekker weekend te bezorgen! Al deze klanten hebben bijgedragen aan het succes en het voortbestaan van Pasta e Più.

De afgelopen weken hebben al veel klanten een soort van afscheid genomen, zij bedankten voor de service. Wij zijn overladen met complimenten, waar ik zelfs blosjes van op mijn wangen kreeg. Veel klanten uiten ook een blijk van waardering en geven aan dat ze zo blij zijn dat hun favoriete product of gerecht nog steeds verkrijgbaar blijft in het pittoreske Asten!

Volgende week vóór de overdracht op zaterdag staan wij voor u klaar met een hapje en een drankje! Grazie mille, allemaal bedankt voor deze heerlijke jaren en hopelijk zie ik u komende week of op zaterdag 29 september nog bij Pasta e Più!

Plaats een reactie

Naam

Reactie


Ons assortiment